Inlägg igen

 Tycker denna klocka från Jet Set är helt rätt. Älskar färgen lila och tycker denna klocka är hel cool:)


28/1

Idag torsdag så kommer lilla Amanda till oss:) ska bli trevligt. Hon med hennes Bajsbok;)
Imorgon Fredag så får vi pengar, verkligen efterlängtat.

Igentlligen så har jag inte så mycket att skriva om är bara så jävla sur på min släkt. Det är så jävla mycket hyss hyss, men jag antar att blundar man så finns inte problemet...

Tatto

Jag vill tattuera mig! de vill jag verkligen!  jag har hittat en tattoo som jag gillar motivet på , hur den ser ut över huvutaget. Men jag vill ju inte kopiera den helt!
Denna tattoo ska vara en hyllning till min Mormor som ännu är i livet och vår Morfar som inte är de.
Frågade mamma vad mormor gillade och de visade sig att Mormor hade samlta på fjärilar när hon va mindre. så tattoon blir nå med fjärilar, men jag ska ta och hälsa på våran kära mormor och prata med henne vilken hennes favorit fjäril och vilken morfars favorit blomma eller fjäril var:)

 

 


Sweet Dreames!

vem mer än jag älsakr SNOOZE? Tänk när man ligger i sängen, den är precis lagom varm. Alarmet går och man trycker på SNOOZE, mmm de är verkligen ass mysigt! fast risken finns att man kan komma försent till skolan och så, men de får man ta.
Jag hatar verkligen när man lägger sig och sängen är verkligen iskall, kudden är hård och då, men när man ska till och vakna då är fan all perfekt! usch.....

Just nu så ska vi kobba med projekt och företagande, men kan inte precis påstå att de händer mycket!
Jag sitter och bloggar och grabbarna spelar spel XD


Måndagar

Seriöst hatar verkligen måndagar. man är typ helt deprimerad på söndagen för att man vet att de snart är skola. sen när man väl kommit upp ur den sköna, vama sängen så är man så himla seg i skolan att man inte orkar göra något alls. Usch måndagar är verkligen inte min dag. Man är seg, trött och nämde jag seg?!?
Aja inte mycket man kan göra! den jävla dagen kommer ju alltid finnas där.

Fick två böcker att läsa i svenska idag. och jag är redan klar med en av dem känns jävligt skönt faktiskt.

Fick reda på av Thomas att vi är lediga på min födelsedag! Tjoho!!!! Då kan jag sova XD


2010

Hej och hallå i lingon skogen!

jaha då var de 2010 och jag är typ sämst på att uppdatera. hmmm vad har hänt då?
Hmm jag ska bli moster igen de ska bli riktigt nice:) och store syrran ska ÄNTLIGEN skaffa körkort iallafall enligt henne!  

021010

så fyller jag 18.  fatta att man typ har ågren. börjar fan bli ass gammal bara 12 år kvar till 30. haha har  man tur kanske man får the drivekort snart ;P haha hälig engelska men ändå.

hmm nu orkar jag inte skriva

RSS 2.0