Torsdag igen...

Dagen har faktiskt varit bra:) åt två väldigt goda Muffins som Diana hade bakat och tog med till skolan! Hon är duktig hon <3
Efter skolan så följde jag med Diana när hon skulle köpa ny tyg skor! Efter sko handlandet bestämmde vi oss för att kolla om det fanns några sommarjobbs platser kvar och hmmm... Ja, några fanns det ju! Skiter nästan i vad jag får göra och var jag hamnar så länge jag kan tjäna pengar på det.. Fan kan stå i ett lager och packa låder. Inte så kul kanske men man får pengar och man blir en jävel på att packa låder ;)


Vår??

Okej, nu börjar jag få lite vårkänslor! Snön regnar ner från taken. Är det äntligen tid för vår. Saknar faktiskt det gröna gräset och blommorna. Jag hoppas att det bra vädret håller i sig.
Jag tycker om snö, men jag börjar bli lite trött på den :)

Vanlig tisdag?

Jo, det kan det kan jag väl säga. Det har ju faktiskt inte hänt så mycket, men det är ändå ganska skönt att bara inte göra nått:)
Mickan har nyss tvättat Roxy som resulterade i ett hel blött badrum som JAG var tvingad till att torka upp XD
Haha ja vad ska man säga... Vet inte riktigt varför, men ok!

Jo, justja jag ska ju både bli moster igen och faster i sommar... Grejen är ju den att jag kanske inte ska veta om det för han har ju inte sagt något till mig.
Ja, jag får väl iallafall säga Grattis till både Ankan och Johanna.

RSS 2.0